top of page

Priser og behandlingsplan

Konsultasjon over telefon 30 minutter - kostnadsfritt

Zoom konsultasjon 1499kr, deretter 950kr for oppfølging

Myofunctional vurdering 1499kr  

Du kan booke timer HER

Myofunctional terapi – Evaluering + 12 økter - Populær

Denne inneholder 12 økter med spesifikke treningsøvelser rettet mot deg og dine symptomer. Med i prisen følger et treningskit, til en verdi av 499kr som skal brukes i treningen, samt et måleverktøy og en leppe/kinnholder som er til hjelp i evalueringen. Velges denne pakken og du velger å klippe tungebåndet underveis i behandlingen følger pre- og post-op øvelser samt oppfølging med i programmet. 

Du kan også velge å betale månedlig om dette er ønskelig. Vi finner uansett noe som skal passe deg.  Normalt sett vil behandlingen ta 6-8 måneder. 

 

Pris 11250 NOK

Les mer om treningen her

Jeg jobber også med luftveiene og respirasjonen for å optimalisere denne. Ønskes dette alene kan du kontakte meg så finner vi noe som passer for deg eller ditt treningsteam.

Faceyoga - Det er mange som også kontakter meg fordi jeg er sertifisert faceyoga instruktør. Dette er en rekke øvelser for ansiktet som har en oppstrammende effekt. Da jobber vi ikke med funksjon, men dette er kun rettet mot muskulatur og løft. For pris på dette kan dere kontakte meg via en uforpliktende konsultasjon så skal vi finne noe som passer deg. 

bottom of page