top of page

Faceyoga 

Face yoga er et helt naturlig alternativ til anti-aldring midler. Ved å trene en serie ansiktsøvelser kan du lære å tone musklene under ansiktshuden og øke sirkulasjonen og blodstrømmen, noe som resulterer i en mer ungdommelig, glattere og strålende hud

 

Vi hører hele tiden de positive egenskapene med å trene musklene i kroppen, eller muskler generelt, men musklene vi ahr i ansiktet blir glemt. Så faveyoga-øvelser er designet for å bekjempe aldring, og kan hjelpe til med å glatte linjer, løfte huden rundt øynene, tone kinnene og stramme halsen.

 

Hvordan Face Yoga fungerer

Face yoga er en serie repetitive ansiktsøvelser som fungerer ved å stimulere ansiktsmusklene, stramme huden og redusere aldringstegn. Ved å styrke musklene og engasjere dem i motstandstrening, kan du hjelpe kroppen din til å øke sirkulasjonen til huden.

Ansiktsyoga fokuserer også på å avlaste spenninger i ansiktet, som opplever belastninger du danner forskjellige ansiktsuttrykk gjennom dagen. Å engasjere musklene bidrar til å holde ansiktet forynget og avslappet. Selv om det ikke er ment å erstatte anti-aldringsmetoder som solbeskyttelse, kan ansiktsyoga bidra til å tone dine generelle funksjoner uavhengig av alder.

 

Fungerer Face Yoga virkelig for anti-aldring?

 

Det er bevis som viser at ansiktsyoga kan virke for aldring. En studie utført av Northwestern Medicine viste at en 30-minutters daglig ansiktsøvelse som ble holdt i over 20 uker, kunne få middelaldrende kvinner til å se opp til tre år yngre. Deltakerne rapporterte målbart fyldigere kinn og fastere hud.

Men som enhver form for trening, bør du forplikte deg til regimentet for effektivt å styrke disse musklene. For best resultat hjemme, anbefaler eksperter å gjøre ansiktsyoga opptil seks dager i uken i rundt 30 minutter om dagen. 

Siden det ikke krever noe utstyr, er ansiktsyoga en billig, ikke-invasiv og enkel måte å oppnå hudkompliserende resultater på. Og det kan være ganske morsomt. 

 

 

Vet du hvilke ubevisste vaner som aldrer ansiktet ditt for tidlig?

 

Munnpusting, Røyker, det å bli sint og rynke pannen, sover den ene siden, tygger på den ene siden, ser ned på mobilene våre, holder telefonene våre med øre og skulder, bære vesken vår på den ene siden, Måten vi sminke på og fjerne, Måten vi bruker kremer og behandling på, Måten vi tørker ansiktene på. Dette er bare for å nevne noen få vaner som vil påvirke oss og våres holdning og dermed også fjeset. 

 

Faceyoga er en livstil. En livstil hvor vi behandler kroppen våres med de rette næringsstoffene fra mat, får nok luft og bevegelses, har god holdning og bruker gode prudukter for huden våres og holder oss hydrert. 

 

Fordi alle disse små tingene, som feks hvordan vi kan sitte over PCén å jobbe eller hvor mye vi kan kikke ned på telefonen våres igjennom dagen vil nemlig påvirke holdningen og dermed ansiktet våres ved at muskler og bindevev trekker seg samme og drar huden nedover. 

 

Ansiktene våre er en refleksjon av tid, tyngdekraft, våre daglige uttrykk, våre dårlige vaner og vår ubevisste oppførsel siden barndommen.

 

Alt det viser i form av:

1. kråker føttene rundt øynene, 2. dobbel hake, 3. rynker i pannen, 4. rynker på ryggen, 5. røykelinjer, 6. hengende øyelokk, 7. asymmetri, 8. hengende hud i ansikt og nakke, 9. dypere nasolabiale folder, 10. mangel på definisjon av ansikts kontur, 11. under øyeposer og generell ansikts- og øyebetennelse, 12. Alvorlig RBF (Rest Bitch Face) eller negativt uttrykk (tristhet, sinne, alvorlig, etc.)

 

 

Det er mange av mine klienter fra OMT som merker denne oppløftende effekten de får av å jobbe med muskulaturen. Selv om det finnes noen små likheter, så er det en enorm forskjell mellom OMT og Faceyoga. 

 

Ved OMT så jobber jeg med funskjonen av muskulaturen i tungen, svelget og pusten, jeg jobber ved å fjerne kompensasjoner og dermed få tilbake funksjonen av muskulaturen i ansiktet. Vi jobber med tygging og svelging og holdning. 

I faceyoga så jobber vi med øvelser for å styrke, og strekke muskulaturen og forme. Her jobbes det også med holdning og bevissthet rundt dette, men jeg jobber ikke med hvordan vi skal tygge, men at det er fokus på begge deler. 

 

Vil noen som trener OMT også få øvelser fra faceyoga? 

Ja, om dette er noe de ønsker så er det en mulighet. Jeg evaluerer helheten. 

 

Vil det komme kurs i faceyoga? 

Ja, det vil etter hvert komme små kurs som dere kan melde dere opp til og dermed også få video tilgang til en rekke øvelser. 

bottom of page